CHR - Bestilling af Forældreskabsanalyse (video)

Bestil genetiske analyser via vores nye webshop

Det er nu muligt at bestille Genetiske Analyser via vores nye webshop. I den ene af de vedhæftede pdf’er finder du en vejledning til, hvordan du bestiller de genetiske analyser.

Den anden pdf beskriver hvad du skal være opmærksom på, når du skal bestille en forældre-skabsbestemmelse på en kalv!

Du kan også finde vejledning i videoen via nedenstående link;

Vedhæftning

Hvordan du bestiller genetiske analyser i webbutikken.pdf

Vær opmærksom, når du skal bestille en forældreskabsbestemmelse på en kalv.pdf