DMS - Alarmer fra SenseHub

Sådan håndterer du alarmer fra SenseHub i DMS

Alarmer fra SenseHub i DMS

Hvis du har et aktivitetsanlæg fra SenseHub, har du mulighed for at få vist dyr med aktivitets- og sundhedsalarm i Dagligt overblik. Disse dyr findes på listen Observations- og akutdyr under menuen Fokusdyr. For at få vist disse alarmer, skal du først gemme registreringsnøglen til dit SenseHub anlæg i Interne numre i registreringsbjælken i Dagligt overblik. Registreringsnøglen findes ved at logge ind på din SenseHub hjemmeside og klikke på System i nederste venstre hjørne. Du finder registreringsnøglen, ved at klikke på menupunktet 3. parts software.

På listen Observation og Akutdyr (1) vil du finde grupperne Højaktive dyr (2) samt Sundhed og Akutdyr (3).

Gruppen Højaktive dyr (2) indeholder de samme dyr, som rapporten af samme navn i SenseHub.

Oplysningerne Brunstindeks, Timer tilbage ins.vindue samt Ins.-parat kommer også fra denne rapport.

Ved at klikke på Vis graf, vil du se en grafisk udvikling af Brunstadfærd og Drøvtygning over de seneste 30 dage. Disse oplysninger kommer også fra SenseHub.

I gruppen Sundhed og Akutdyr (3) finder du dyrene fra de 2 rapporter Sundhed og Alarmkøer i SenseHub.

Oplysningerne Drøvtygning og Sundhedsindeks kommer fra SenseHub-rapporten Sundhed. Oplysningerne Akut Tidspunkt og Akut Tilstand Varighed kommer fra SenseHub-rapporten Alarmkøer. Ved at klikke på Vis graf vil du se en grafisk udvikling af Drøvtygning og Ædetid over de seneste 30 dage. Disse oplysninger kommer også fra SenseHub.

Du kan læse mere om dit SenseHub-system her  http://www.scrdairy.com/dairy-academy/dairy.html?locale=da-dk