DMS - Automatisk holdinddeling

Placér automatisk dine dyr i hold indenfor samme besætning

Når man opretter et nyt hold (1) er det muligt at markere (2), at man ønsker at dyrene automatisk placeres i hold.

Det sker ved, at man tilføjer de kriterier til holdet (3) som dyret skal opfylde for at indgå i holdet. F.eks. som herunder Malkende køer.

Holdinddeling sker automatisk én gang i døgnet. Dyrene kan kun holdinddeles automatisk indenfor samme besætningsnummer.