SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS - DB tjek Slagtekalve

    DMS - Her kan du se en kort introduktion til modulet DB tjek - Slagtekalve

    Se video for en kort introduktion til modulet DB Tjek Slagtekalve, hvor dækningsbidraget for slagtekalveproduktion kan beregnes.


    Klik her for at læse en skriftlig vejledning  

    Se hvordan de forskellige faner håndteres så alle dyr, omkostninger og indtægter kommer med i DB beregningen for den ønskede periode.

    Er denne vejledning nyttig?