DMS - Find tidligere mælkeproduktionsopgørelser

Sådan finder du dine tidligere mælkeproduktionsopgørelser

Tidligere mælkeproduktionsopgørelser findes under Analyseudskrifter i DMS.

Se under overskriften "Mælk". Der findes en valgmulighed med teksten "Tidligere mælkeproduktionsopgørelser";

Dobbeltklik på den - det åbner et vindue til valg af dato.

Vælg en dato med kalenderfunktionen eller tast direkte i feltet og tryk Ok.

Hvis der findes en opgørelse omkring den valgte dato, vil den blive vist på skærmen. Ellers vælges en ny dato.