DMS – Hjælp til Observationsdyr

Få hjælp til håndtering af observationsdyr ved hjælp af SmartKoen

Her kan du se og håndtere de dyr, der er ført til observation ved hjælp af SmartKoen. Du kan se, hvad dyret er til observation for samt detaljer om dette (1).

Du har mulighed for at overføre dyret til en liste (2) eller slette det fra observationsdyr (3). Dyret vil være på observationslisten, indtil det overføres til en liste eller slettes.