SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS - Kan ikke vise mælkekvalitet i KMP

    Fejl i KMP

    I KMP får man den fejl, at der ikke kan vises Mælkekvalitet, da der kun kan vises for én mælkeleverende besætning.

    Under "Driftsenhed" skal du skifte til den besætning, der leveres mælk fra - så virker det.

    Er denne vejledning nyttig?