DMS - Klovbeskæringsliste - Supplér din faste intervalbeskæring med køer fra obs-listen

Vejledning til opsætning af klovbeskæringsliste - køer fra obs-listen og med svær klovlidelse

Opsæt klovbeskæringsliste, suppler din faste intervalbeskæring med køer fra obs-listen og med svær klovlidelse.

Du har valgt at beskære dine dyr med et fast antal dage mellem hver beskæring. Du skal derfor have dannet en liste med både lakterende og golde dyr, der har gået længere end det valgte antal dage, samt dyr der skal tilses efter en svær klovlidelse ved sidste beskæring eller dyr du har overført til listen som et Fokusdyr.  Dyrene bliver på listen indtil de beskæres hvilket kan afhjælpe at dyr glemmes for længe.

Vælg tre kriterier:

Sådan skal dit skærmbillede se ud: