DMS - Klovbeskæringsliste, supplér holdbeskæring med goldkøer mv.

Sådan opætter du klovbeskæringslisten - supplér holdbeskæring med goldkøer, obs-dyr og svære klovlidelser.

Supplér holdbeskæring med goldkøer, obs-dyr og svære klovlidelser.

Du har valgt at beskære dine dyr i de fysiske hold du har dem gående.

Klovlisten kan ikke håndtere hold, og du kan derfor ikke bruge klovbeskæringslisterne til at udvælge dyr ved besøg fra klovbeskæreren.

• Du kan tilføje Hold som oplysning/kolonne på listen, og dermed se hvilket hold dyret står i.
    • Ved at klikke på overskriften ”hold” kan du også sortere dyrene efter hold.

Du kan alligevel bruge listen til at udpege dyr der skal beskæres i forbindelse med goldning, og dyr der skal tilses efter en svær klovlidelse ved sidste beskæring - eller dyr du har overført til listen som et Fokus-dyr.

Vælg tre kriterier:

Sådan skal dit skærmbillede se ud: