DMS - Klovbeskæringsliste ved beskæring to gange i laktationen, klovlidelser og obs-dyr

Opsætning af klovbeskæringsliste ved beskæring to gange i laktationen

Du har valgt at beskære dine dyr to gange i laktationen og har derfor behov for en liste med dyr der beskæres et passende antal dage efter sidste kælvning og før goldning.

Det anbefales at medtage dyr, der skal tilses efter en svær klovlidelse ved sidste beskæring eller dyr du har overført til listen som et obs-dyr.

Vælg fire kriterier:

Sådan skal dit skærmbillede se ud: