DMS - Min liste - ny holdliste

Sådan laver du en ny Min liste

Gå ind under menupunktet Listeudskrifter og scroll ned til Min liste:

Klik på ikonet for kopier, så får du dette billede:

Ret teksten til f.eks. ”Kalve til og med 56 dage” og klik på Ok.

Nu kan du se din liste under Driftsenhedens lister:

Tryk på blyantssymbolet ud for den nye liste for at redigere. Dit skærmbillede ser nu sådan ud:

Scroll ned og markér Kalve og ungdyr - klik på Tilføj:

Derefter finder du Yngre end (dit valg) dage og vælger Tilføj. Ret dagene til 56.

Under punktet Hvilke oplysningerne om dyrene skal medtages på listen? vælger du Alder dage og klikker på Tilføj.

Du kan evt. tage yderligere oplysninger med, hvis du ønsker det.

Nu kan du lave en tilsvarende liste, som du kalder ”kalve over 56 dage”. Det er samme fremgangsmåde

Husk blot at vælge Ældre end (dit valg) dage i stedet.