DMS - Opret genvej til SmartKoen

DMS - Opret genvej til SmartKoen på din smartphone

SmartKoen er et lille webbaseret program, der kan bruges på alle smartphones og tablets eller på en alm. computer. Programmet skal ikke installeres, men det kan være en stor fordel at lave en genvej på din smartphone. Når du åbner programmet, bliver du bedt om at indtaste et brugernavn og et kodeord. Det er den samme, som du benytter til DMS Dyreregistrering  eller landmand.dk.

Vejledning til oprettelse af genvej til:

Android:

• Åbn din browser
    • Tast adressen til SmartKoen – smartkoen.dlbr.dk
    • Du kommer nu til SmartKoens side
    • Tryk på det lille ’flag/tre prikker’ du har øverst til højre
    • Tryk nu på linjen ”Føj genvej til startskærm”
    • Genvejen er nu oprettet på din telefon

iPhone:

• Åbn din browser
    • Tast adressen til SmartKoen – smartkoen.dlbr.dk
    • Du kommer nu til SmartKoens side
    • Tryk på det lille ikon nederst på siden, som ligner en kasse med en pil ud.
    • Tryk på ikonet ”Føj til hjemmeside”
    • Genvejen er nu oprettet på din telefon