DMS - Opret/vis/slet bemærkninger på ko-kortet

Vælg eller indtast bemærkninger

På ko-kortet kan du under Bemærkninger enten vælge bemærkninger eller indtaste bemærkninger.

Du kommer ind til bemærkningerne ved at klikke på blyanten på ko-kortet ud for Bemærkninger:

1: Her kan du vælge bemærkninger.
    2: Her kan du indtaste bemærkninger.
    3: Når du har gemt bemærkningerne, vil de fremgå under registrerede bemærkninger.
    4: De indtastede bemærkninger kan slettes under Slet, og de valgte bemærkninger fjerner du ved at klikke på fluebenet igen, så markeringen fjernes. Herefter trykkes Gem, og den/de valgte markeringer vil blive fjernet.