SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS - Problemer med at oprette foderregistrering

    Hvis du ikke kan oprette en foderregistrering, kan du finde hjælpe her

    Spørgsmål:

    Jeg kan ikke oprette en ny foderregistrering, kan I finde ud af hvorfor?

    Forklaringen kan være denne:

    Åben Fodringsafsnit.

    Hvis der er angivet nogle besætninger i venstre side, hvor chr-nummer mangler, så er besætningen lukket.

    Fjern disse i fodringsafsnit.

    Problemet kan også være manglende legalisering.

    Hvis dette ikke hjælper, så bed om legalisering til de besætninger, du mangler. 


    Er denne vejledning nyttig?