DMS - Statusomsætning uden cvr-nummer

Sådan laver du statusomsætning, hvis du ikke har et cvr-nummer

Hvis man ikke har et cvr-nr. kan man ikke bruge DMS.

For at lave statusomsætning på kvæg, skal man i stedet bruge CHR-nr. og søge på fvst.dk (Fødevarestyrelsens hjemmeside).

• Søg på besætning ved at taste besætningsnummer.
    • Tryk Vis Besætningsnummer og tast besætningsnummeret igen.
    • Tast fra og til dato og Vis besætningsliste som PDF. Herefter kan man se antal dyr på slutdatoen og alderen på dyrene.