DMS - Udsætterliste

Brug Udsætterlisten som støtte, når du skal vælge udsætterkøer.

Udsætterlisten er til støtte ved valg af udsætterkøer.

Dyrene er sorteret, så de, der opfylder flest udsætterkriterier, står øverst. De udsætterkriterier, det enkelte dyr opfylder, er markeret med rødt (1).

Under drægtighed (2) vil der fremkomme et ?, hvis dyret er insemineret, men ikke drægtighedsundersøgt.

TIP: Ved at klikke på et dyrenummer åbnes Ko-kortet.

Du kan sortere dyrene efter andre kolonner end udgangspunktet ved at klikke på overskrifterne (3).

Når du har valgt de dyr, der skal sendes til slagtning, kan du give dem et flueben (4) og få dem på listen til vognmanden og registrere slagtningen via indberetningsbilledet (5). Når du trykker på udskriftsikonet, har du også mulighed for at udskrive en liste med alle dyr.

Læs om opsætning af kriterier og kolonner under brug af kriterier og kolonner i løbende opgaver.