SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS - Vejledning til dataudveksling

    I vedhæftede pdf-fil finder du en vejledning til dataudveksling mellem DMS og eksterne foderprogrammer.

    I den vedhæftede fil, finder du en vejledning til dataudveksling mellem DMS og eksterne foderprogrammer.

    Vejledning til Dataudveksling Foderplan.pdf

    Er denne vejledning nyttig?