DMS - Vejledning til grundoplysninger og mål

Grundoplysninger er fakta omkring bedriften som er nødvendige for at få beregninger i DMS til at blive præcise

Grundoplysninger er fakta omkring bedriften som er nødvendige for at få beregninger i DMS til at blive præcise. Bedriftens ønskede mål angives og kan derefter sammenlignes med opnåede nøgletal f.eks. i KMP.

Se en vejledning om brug af Grundoplysninger og mål i DMS i den vedhæftede fil.

Opstart af Grundoplysninger og mål.pdf