Validering af CVR-nummer og CPR-nummer med MitID - AgroID

For at få adgang til vores digitale løsninger, skal dit CVR- eller CPR-nummer valideres med MitID

Hvis et firma har mere end én tegningsberettiget, skal Kundecenter hjælpe med valideringen. Se mere under relaterede vejledninger nederst på siden.

Du skal benytte dit personlige MitID for at kunne validere enten dit CVR-nummer eller CPR-nummer. Valideringen sikrer, at vi ved hvem du er, inden du kan få adgang til SEGES Innovations’ hjemmesider og programmer. Det gælder eksempelvis Webdyr.dk, Landmand.dk, InterCount, DMS, CropManager m.fl.

Uanset om du ønsker at benytte et CVR-nr. eller CPR-nr. til valideringen, er fremgangsmåden den samme.

Gå til AgroID.dk og vælg Log ind i øverste højre hjørne

Et billede, der indeholder tekst, computer, skærmbillede, multimedier

Automatisk genereret beskrivelse

Log ind med dit Brugernavn og Kodeord – Du skal logge på med de samme brugeroplysninger, som du bruger til alle de digitale løsninger fra SEGES Innovation.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, Brand

Automatisk genereret beskrivelse

Tip: Hvis du har glemt dit kodeord – scroll ned på denne side og se vejledningen ”Har du glemt dit kodeord?”

Når du er logget på, kan du se dine profiloplysninger – Tryk på knappen ”Opdater information”

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Webside

Automatisk genereret beskrivelse

For at starte valideringen, skal du klik på én af de to knapper ud for hhv. CVR Validering eller CPR Validering

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, nummer/tal, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Fremgangsmåden for begge typer af validering, er stort set ens, så du kan – ved validering med CPR-nr. er der ikke noget valg af virksomhed.

Efter klik på Validér med MitID, skal du logge på med MitID BRUGER-ID og klikke på FORTSÆT:

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Åbn appen på din telefon og godkend. Du får nu vist en QR-kode på din skærm, denne skal scannes med din telefon.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, design

Automatisk genereret beskrivelse

Tip: Hvis du starter CVR-valideringen på en mobiltelefon eller tablet, skal du ikke scanne nogen QR-kode

Efter scanning af QR-koden, skal du indtaste dit CPR-nummer:

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, software

Automatisk genereret beskrivelse

Tryk på FORTSÆT

Herefter skal du vælge, hvordan du vil logge på. Du kan ikke validere dit AgroID som privatperson, når det er dit CVR-nummer, du ønsker at validere

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, linje/række, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Efter valg af virksomheden, er valideringen afsluttet, og du sendes tilbage til din profilside, hvor du nu kan se dit CVR-nummer, og at knappen er nu ændret, så der står ”Fjern”

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, nummer/tal

Automatisk genereret beskrivelse