Validering af CVR-nummer og CPR-nummer med MitID

Vejledning i validering, så du kan benytte vores programmer

Validering af CVR nummer med MitID

Når du skal validere dit cvr- eller cpr-nummer, kan du gøre det via AgroID - Min profil

Hvis et firma har mere end én tegningsberettiget, skal Kundecenter hjælpe med valideringen. Se mere under relaterede vejledninger nederst på siden.

Log på med dit AgroID - Hvis du har glemt dit kodeord, har du mulighed for at bestille et nyt i loginbilledet:

Her er et eksempel på Min profil, hvor både CVR-  og CPR-nummer er angivet, men ingen af dem er valideret;

Ved klik på Valider ud for CVR-nummer bliver du sendt videre til MitID, hvor du skal logge på:

Skriv dit BRUGER-ID til MitID og tryk på knappen FORTSÆT

Herefter bliver du bedt om at godkende i din MitID app

Åbn appen på din telefon og godkend. Du får nu vist en QR-kode på din skærm, denne skal scannes med din telefon.

Eksempel på QR-kode:

Efter scanning af QR-koden skal du indtaste dit CPR-nummer:

Klik FORTSÆT

Herefter skal du vælge, hvordan du vil logge på. Du kan ikke validere dit AgroID som privatperson, når det er dit CVR-nummer, du ønsker at validere

Ved klik på din virksomhed gennemføres valideringen, og du ser nedenstående billede:

Hvis CVR-nummeret ikke kan valideres med det anvendte MitID vises denne fejlbesked:

Hvis du ser ovenstående fejl, kan du prøve igen eller evt. kontakte Kundecenter.

Validering af CPR-nummer med MitID

Validering af dit CPR-nummer foregår på præcis samme måde som CVR-validering.

Du starter blot valideringen ved at klikke på Valider ud for dit CPR-nummer i stedet for CVR-nummer:

Herefter skal du igennem samme trin som beskrevet ovenfor:

1. Log på MitID
    2. Godkend login i MitID appen
    3. Scan QR-koden på din skærm
    4. Indtast dit CPR-nummer og klik på FORTSÆT

Ved CPR-validering får du ikke muligheden for at vælge mellem Privatperson eller Virksomhed. Derfor er valideringen afsluttet så snart du har indtastet dit CPR-nummer