AgroID - Validering og skift af mailadresse

Sådan opdaterer du dine oplysninger på landmand.dk

AgroID er et fælles login til programmer og apps fra SEGES Innovation. Du skal som bruger selv sikre, at dine oplysninger er opdaterede på din profil. Det er især vigtigt, at din e-mailadresse er korrekt, da denne benyttes ved f.eks. nulstilling af kodeord.

Du kan rette dine oplysninger via https://minprofil.agroid.dk. Du skal logge på med dit AgroID og kodeord for at kunne ændre dine oplysninger.

Hvis du ikke selv aktivt gør brug af dit AgroID, f.eks. når en økonomiassistent bruger Summax på dine vegne, kan SEGES Kundecenter hjælpe med at validere dit CVR-nummer eller ændre din mailadresse, efter en skriftlig henvendelse fra en DLBR Virksomhed til kundecenter@seges.dk.

Gå videre til vejledning om CVR/CPR-validering med MitID