Validering og skift af mailadresse

Validering og skift af mailadresse på landmand.dk

Proceduren for validering og løbende opdatering af e-mailadresse, er baseret på, at landmændene selv foretager disse. Det gør de på landmand.dk eller agroid.dk under ”Indstillinger” à ”Min profil”.

Hvis landmanden ikke selv aktivt gør brug af sit AgroID, f.eks. når økonomiassistenterne bruger Summax på landmandens vegne, kan SEGES Kundecenter hjælpe med at validere CVR-numre og ændre e-mailadresser, efter en skriftlig henvendelse fra en DLBR Virksomhed til kundecenter@seges.dk.