AgroID - Validering og skift af mailadresse

Sådan opdaterer du dine oplysninger på landmand.dk

Proceduren for validering og opdatering af din e-mailadresse, er baseret på, at du som bruger selv retter dine oplysninger.

Det gør du på landmand.dk eller agroid.dk under ”Indstillinger” - ”Min profil”.

Hvis du ikke selv aktivt gør brug af dit AgroID, f.eks. når en økonomiassistent bruger Summax på dine vegne, kan SEGES Kundecenter hjælpe med at validere dit CVR-nummer eller ændre din mailadresse, efter en skriftlig henvendelse fra en DLBR Virksomhed til kundecenter@seges.dk.