AgroID - slet konto eller opsig abonnement

Læs hvordan du kan få dit AgroID slettet eller opsige et abonnement

Hvis du har et AgroID, som du ikke ønsker at benytte længere, kan du få det slettet ved at gøre følgende:

1. Log på MinProfil med dit AgroID
    2. Klik på "Slet mit AgroID"
    3. På næste side, klik på knappen "Jeg bekræfter, jeg ønsker sletning af mit AgroID"
    4. Herefter sørger vores Kundecenter for at dit AgroID bliver slettet, og du vil modtage bekræftelse på sletningen inden for 5 arbejdsdage.

Hvis du ønsker at bibeholde dit AgroID (det er gratis), men gerne vil opsige et abonnement på et af SEGES Software programmerne, kan du udfylde denne formular.

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig, er du velkommen til at skrive til kundecenter@seges.dk